Seizoensbehandeling

Bij elk seizoen een passende behandeling!

Het Water element.

We starten vandaag met het laatste deel van de energie cyclus, de winter ❄️. Het is de voltooiing van een project, een jaar, een parcours. Het moment om zich zeer diep terug te trekken, om rust te krijgen, die nodig is voor regeneratie 💫.

De kou die stilaan voelbaar is, werkt op ons lichaam en op de natuur. De ademhaling wordt rustig. Deze fase van grote yin zorgt ervoor dat we enkel naar het belangrijkste gaan. De energie in het lichaam is naar binnen en zorgt er nu voor dat alles blijft stromen in deze periode.

De blaas en de nieren zijn de organen van het water 💧. De nieren hebben een zeer belangrijke rol bij de regulering van het water -en zout in het lichaam. Zij jongleren voortdurend met vaardigheid om een constant evenwicht te handhaven en het lichaam van elke storing te vrijwaren. Om de nieren te ondersteunen, eten we best warme voeding. De winter is het seizoen van goede soepen bij uitstek. Kies voedsel dat voedend is. Bv eend, schaap, bonen, gebroken erwten, linzen en boekweit, knoflook of gember die verwarmen 🔥.

In de winter, droogt de huid uit en het haar verliest haar volume. Het gamma van het element WATER💜 stimuleert de stroming van het water en brengt voedingsstoffen aan de huid en het haar. Ze vinden allebei hun glans.

Water behandeling

Duur: 90 minuten
Prijs:  85,00