fbpx

Mineralogie

Mineralogie sluit aan op de wensen van de bewuste kritische vrouw

‘Mineralogie sluit aan op de wensen van de bewuste kritische vrouw.’ 

Mineralogie staat voor dier- en milieuvriendelijke producten en het is niet op dieren getest. 

Mineralogie is 100% minerale make up lijn. Mineralogie geeft u een voedende, dekkende, minerale en dus natuurlijke make up. Mineralogie gebruikt de beste mineralen, van farmaceutische kwaliteit, die de huid in pure vorm laten ademen. De Mineralogie minerale make up heeft een optimale tolerantie zelfs voor de meest gevoelige huid én bieden maximale bescherming tegen de zon. Mineralogie Make up is zelfs goed voor uw huid! 

De luxueuze minerale make-up van Mineralogie is hypoallergeen en parfumvrij!

Het is vervaardigd uit de beste farmaceutische ingrediënten en is vrij van talk, zetmeel, kleurstof, parfum, parabenen en het bevat 100% zuivere mineralen. Deze minerale make-up bevat zonbeschermingsfactor SPF 26.

Mineralogie producten zijn nooit op dieren getest en het merk heeft een zeer groene uitstraling en duurzaamheid tot speerpunt gemaakt. De omverpakkingen komen van gerecycled papier van duurzame boomboerderijen en zijn bedrukt met soja-inkt. Mineralogie zet zich bovendien in voor goede doelen op het gebied van natuur en milieu. Een vier daagse werkweek voor alle Mineralogie werknemers betekent een vermindering van de CO afdruk van voertuigen en carpooling en het gebruik van het openbaar vervoer wordt sterk aangemoedigd en ondersteund! 

Mineralogie bestaat uit honderd procent zuivere en natuurlijke mineralen:

  • – Bevat hydraterende en voedende ingrediënten
  • – Beschermt de huid effectief tegen UV-schade
  • – Verbetert de conditie en de gezondheid van de huid
  • – Heeft een uitgebreid palet van dekkende, sprekende, trendy en duurzame      kleuren voor de teint, ogen, lippen en wangen, plus een assortiment kwasten en       accessoires
  • – Make up zonder talk, zetmeel, parfum en kleurstoffen

Mineralogie gebruikt alleen de hoogste – farmaceutische – kwaliteit mineralen, wat maakt dat deze minerale make-up goed voor uw huid is. De minerale make-up producten bevatten verder natuurlijke anti-oxidanten, vitamine A en E en hydraterende en voedende bestanddelen als plantextracten en natuurlijke oliën. Mineralogie producten geven de huid een gezonde en natuurlijke glans en verstoppen de huid niet. Ze zorgen tegelijk voor een prachtige, rijke kleur. Dit laatste is binnen de missie van Mineralogie heel belangrijk: dekkende, sprekende en langhoudende kleuren, hetgeen een echte meerwaarde geeft aan de natuurlijke basis.